2010. március 14., vasárnap

The Return of the Jedi

Bar ha nem is vagyok Dzsedi, mindenesetre visszatertem a blogolashoz. A hosszabb kiesesnek fo oka, hogy itt volt a kedves csaladom, hogy megunnepeljuk testverkem 30-ik szulinapjat. Azert is volt kulonleges ez a het, mert ugy sikerult nyaralni a csaladdal, hogy 40 percet kellet utaznom mindossze. Ugyanis a varos egyik olyan korzeteben mozogtunk, ami teljesen mas munkas kulkeruletekhez kepest. Nagyon kellemes volt strandolni, turistaskodni, enni-inni finomakat (fel is szedtem 2 kilot). Termeszetesen kepek is keszultek, ime az elso bizonyitek hogy itt vagyok:



A kep a helyi beachen keszult a csaladdal. A fotos Luanne volt, tesom ausztral-del-afrikai baratnoje. Kesobb majd meg szemezgetek a fotokbol, mert sajnos a fenykepezo projekttel problemak akadtak. Sajnos tesom fenykepezoje (amit ezuton is koszonom meg1x) a hosszas pihenest nem halalata meg: nem mukodik a fokusz. Ugy kepzeljetek el a kepek minoseget, mint amikor nagyon be vagytok nyomva es mar majdnem elalszatok allva, de ennek ellenere probaltok mozogni, na es amit ekozben lattok... szoval eleg sz@r. Igyekszem elovenni a mernoki tehetsegemet, de felek a csavarok eltavolitasan kivul nem sokat fogok tudni tenni az ugy erdekeben. Ja igen! Meg a csavarokat sem tudom egyelore eltavolitani, ugyanis nincs csavarhuzom. Ciki de ez az igazsag.

Szoval majd csipegetek a mult heti fotokbol amig ujra jozansagot lehelek a gepbe. Ha nem jon ossze akkor negy evig egy kepet sem fogtok latni a blogon (hahahaaa), najo majd veszek egy ujat.

Egyebkent a csalad sok uj helyet mutatott nekem itt Szingapurban, halas koszonet erte! Varok mindenkit szeretettel a jovoben, szeretnem megismerni ezt a varost!

3 megjegyzés:

  1. Indulj neki Szingapúrnak a laptopoddal meg egy szkennerrel, és szkenneld be nekünk, amit nem tudsz lefényképezni! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Tök jó :) Szép lehet a hely nagyon...

    VálaszTörlés
  3. Úgy álltok Szingapúrhoz, mintha a szomszéd falu lenne. Várom a további képeket!

    VálaszTörlés