2010. június 26., szombat

Asia Bierfest

Bizony itt ilyen is van, persze ossze nem hasonlithato az Octoberfest-tel, de azert jol szorakoztunk!

Kezdjuk azzal, hogy az itteni satrakat (kereken 2, azaz 2) a szingapuri forma 1-es palyara epitettek, amit en igazan meno dolognak tartok. Azt hiszen a vilagon egyedi elmeny, hogy a kerekvetokon bukdacsoltam szalonspicces allapotban a kovetkezo korert. Termeszetesen a kozelgo Szingapuri Nagydij alkalmaval kiallitottak nehany ferrarit is, kereken 3-at (azaz 3-at). Itt a 2008-as gep lathato.



Itt most meg kell jegyeznem, hogy eloben brutalisan jol neznek ki ezek a gepek... de nagyon! Ezuttal a bierfestre egy indiai sraccal es egy filippino csajjal mentem, id est:



A tolem balra (a kepen jobbra) levo egyen nemet sort arult, ami mellesleg borzalmas volt, bar mit szamit ez az 5. utan...

Sajnos az azsiai cimboraim nem birtak annyira az alkholizalast, mint az en jomagyar majam, ezert aztan bedobtak a torolkozot eleg hamar, minekutana nekem kellett istapolnom oket, mig haza nem ertunk.

Mi lett volna ezekkel az igazi Bierfesten! (hat meg velem...)

4 megjegyzés:

  1. Az ottani ázsaiak is sokszor hivatkoznak arra, hogy a szervezetükből hiányzik az alkoholt lebontó enzim? Vagy ez csak a japánoknál fordul elő?

    VálaszTörlés
  2. De nem ér ám András. Nagy test, nagy máj, meg még az enzimek is. Esélyük sincs. A képek szerint meg valóban fogytál.

    Egy F1 gép meg nyilván f#@#a, pláne, ha vörös! Csak tapizás, semmi beleülés?

    VálaszTörlés
  3. Az itteniek meglepoen jol birjak az alkeszt. Ugy tunik tenyleg csak a japanoknal vannak komoly enzimhianyosasgok...

    Koszi Robi :) Raadasul itt nem "no beleules, ok tapi" volt, hanem "no tapi, no beleules", ha kozelrol megnezitek a kepet, par centivel a kormany felett van a kezem. A szamurajmester mogottem figyeli, hogy nehogy hozzaerjek :S

    VálaszTörlés
  4. kínaiak sem bírják, 1 sör azt kész :)

    a sörárus csaj szimpatikus kinézetű, csak nehogy pöcse legyen:) vagy ez szingapúrban nem akkora divat?

    VálaszTörlés