2010. május 12., szerda

Uj otthon

Kb. mar egy hete, hogy atkoltoztem uj lakhelyemre. Mivel azota nem volt sok idom bejegyzeseket irogatni, ezert hat a hosszu pauza. Gondoltam felnyalok par kepet a blogra, lassatok hol is lakom.

Az alap felallas az hogy a sziget kozepen van egy nagy zold paca, ez egy nemzeti park. Ennek a bal es jobb oldala menten egy "autopalya" fut Malajzia fele. Ezert aztan kivalo hely ettermeknek, szupermarketnek, ovodanak (!), stb. egy valami azert hianyzik: a Starbucks. Az egeszet egy uzletsornak kepzeljetek el, vagy mint pl. egy autopalyas megallonak. A mi hazunk az uzletkomplexum mogotti kis kertvarosi reszben van. A kovetkezo kep az eddigieket igyekszik alatamasztani:


A kepet az autopalya folotti feluljarorol lottem. 1.: a hatterben lathato a nemzeti park sok zolddel + ket antenna. Ez Szingapur legmagasabb pontja a maga ~160 meterevel. 2.: Eloterben lathato nehany uzlet cegtablaja.


ez a kep a haztol egy kopesre keszult. Az ut vege egyben a Mountain Bike Trail kezdete. A haz belulrol: konyha


Nappali ahonnan a 3 privat szoba nyilik (2 inidiai sraccal lakom):



...es a bejarat a piciny elokerttel, ami elsosorban ruhaszaritasi celokat szolgal:

A szobamban egyelore meg semmi extra nincs ezert aztan nem is rabolom a helyet, most hogy tobb idom lesz majd otthonossa teszem es kesobb kozze teszem. A hetvegen egy malaj kirandulason vettem reszt, ami sok erdekesseget tartogatott szamomra. Levadaszom a kepeket es hamarosan irok egy bejegyzest errol is. Stay tuned!

4 megjegyzés:

  1. Rápörögtél a Starbucksra?

    VálaszTörlés
  2. Raporgenek, ha ne lenne olyan K draga. Igy csak 1-2 hetente engedek meg magamnak egy orias karamellas jeges latte macchiatot. Az elet apro oromei

    VálaszTörlés
  3. jól hangzik, mennyibe fáj? USAban egy ijen kb $5 lehetett asszem

    VálaszTörlés
  4. Ors, itt ez 7S$, ami kb. 5$. Viktor a bno mindig K draga :) !!!

    VálaszTörlés