2010. szeptember 6., hétfő

Kepes bejegyzes (eljen nem kell olvasni!)

Az elso kep meg a YOG elott keszult, ja... Sziasztok! Na szoval az elso kep egy magyar osszejevotelen keszult meg par hete. Az olimpiai csapat es a helyi magyar kozosseg megkokardazta a helyi magyar fat, amit meg 10 eve allitottak a millenium okan. Szegeny fa beteges, vezna, a magyar zaszlokkal meg mar szanalmas is. De el is gondolkodtam, hogy miert van az, hogy egy tizeves fa ilyen kicsike. Felvilagositottak: a fa ket eve kirohadt es egy ujat kellett ultetni. Azt hiszem ez a tortenet igy remek, nem is irok mast a temaban, tehat akkor a kep (magyar fa nelkul)



a kepen bal oldalon Attilat lathatjatok, vele meg anno egyutt atletizaltam, remek ficko. Balrol a masodikat nem ismerem, de jofejnek tunik, balrol a harmadik Kun, o is NUS phd-s, jobbrol a masodik holgyecske Kun baranteja, rola egyelore csak annyit tudok, hogy remek hortobagyi palacsintat tud sutni, jobb szelen pedig Benjamin lathato, aki velem egyidoben kezdte a phd-t nus-on, remek bbq esteket szokott szervezni.

A kepes bejegyzes masik temaja hetvegi csilikrebezes. Szingapur egyik hagyomanyos etele a tarisznyarak, ill. az mindenfele izesitessel elkeszitve. mivel egyik cimborank epp a szulinapjat unnepelte, elmentek hamizni egy remek tortenelmi varosreszbe. Ide fogok mindenkit elvinni az elso este aki meglatogat! kivalo hely! nade a kepek:



ez ugye maga a rak, ez itt epp borsos izesitessel keszult,



ez egy erdekes kagylofeleseg.

Keszitsetek az izlelobimbokat!

4 megjegyzés:

  1. Bizony, hogy!

    Mekkora monitorod van, vagy elforgatva használod-e, hogy a háttérkép értelmezhető méretben belefér neked? Vagy a delfinszemeddel a 60%-ra kicsinyített betűket is elolvasod :-D

    VálaszTörlés
  2. Ez az az Attila, amelyikre én gondolok?

    VálaszTörlés
  3. Sanyi: azt hiszem igen :)
    Robi: nekem sem fer bele de lesz@rom

    VálaszTörlés