2011. július 13., szerda

Visszateres

Sziasztok!

Fel ev kihagyas utan ujra bejegyzessel jelentkezem! De, hogy miert is nem irtam magamrol eddig: lusta voltam, nomeg nem is tortent sok erdekesseg velem. A 2011-es ev elso fele ugyanis irdatlan mennyisegu munkaval telt el. Hetvegei pihenes, szorakozas csak takareklangon, utazas pedig teljesen mellozve. Szerencsere viszont jo eredmennyel zarult a felev, minekutana orommel mentem haza, hogy talalkozak veletek ill., hogy kifujjam magam. Borszazto' jol ereztem magam otthon, koszi mindekinek!

Mielott azonban atternek a jelenre, mutatok meg egy kepet (talan az egyetlent?), ami a blog csend alatt keszult:


Tortent ugyanis, hogy egy nagyobb barati tarsasaggal egy kenyelmes, tagas, nyugis lasast talaltunk, majd rogton be is koltoztunk. A szobam az ut vegen lathato tomb masodik emeleten van.

Ugorgyunk (a jelenre)!

A sportosabb lelkuletu emberek nyilvan hallottak, hogy a ferfi vizilabda vb par nap mulva kezdodik Shanghaiban. A resztvevo csapatok tortenetesen epp Szingapurban szokjak a gatyarohaszto parat meg a jet-leget, felkeszuleti meccsek kozepette. Szerencsere a szepszamu magyar kolonia egyik lelkes sportbarat tagja riasztott rogton midenkit, hogy jelenjunk meg dudakkal, zaszlokkal, es "meg egy emberrel" a Szerbia-Magyarorszag meccsen. Kb. 50-60 magyar jott ki a meccsre, ezert aztan minden magyar golnal zengett a lelato, a szerbnel meg csak nehany kosza tapsot hallottunk. En persze komolyan vettem a "hozzunk meg egy embert" felszolitast es eloztam a baratnomet is, aki meg masnap is emlegette a "Lia-Lia-Hungalia" szavakat, ejjjjjh ez az rrrrr betu... A meccs utan pedig elkaptam Benedek Tibit egy osszekapaszkodasra:


Utana pedig megmutattuk a helyieknek hogyan kell mulatni egy gyoztes meccs utan (ja, mert hogy ugye nyertunk 12-11-re):



Esetleg akit a kultura is erdekel az meg figyeljen par percet! Az Asian Civilizations Museum-ban kiallitottak nehanyat a hires terrakotta harcosok replikaibol:


Sajnos nem igazan erzem a muveszi erejet a szobroknak, bar ez joreszt a kinai tortenelemhez tarsulo teljes analfabetasagomnak lehet a kovetkezmenye.

Nalam meg mindig a Museo Del Prado a nyero!

Egy het mulva ujra posztolok, utazas lesz a tema!

1 megjegyzés:

  1. Bandi is back! Yaaaayyy!

    A barátnőről még nem is írtál. Kéretik pótolni.

    VálaszTörlés